Ik nomineer Michelle omdat zij ten eerste een topstudente is. Gedurende haar hele bachelor heeft ze zich constant volledig gegeven voor de richting leerkracht lager onderwijs. Ze wist direct dat ze leerkracht wilde worden en niets zou in haar weg staan om dat doel te bereiken. Ze kwam goed overeen met haar lectoren, zorgde nooit voor problemen, had veel verantwoordelijkheidsgevoel en was daarom zeer geliefd bij iedereen. Ze is zeer gemotiveerde student en ik zie voor haar een hele mooie toekomst als leerkracht in het verschiet. Ze heeft er zeker en vast de kwaliteiten voor en haar enorme creativiteit zal haar heel ver brengen. Ook zit ze vol ideeën voor vernieuwingen. Zo heeft ze tijdens haar vrije tijd gewerkt aan een pakket om kinderen te laten rekenen, te leren spellen,… door middel van muziek (dit heeft ze ook verwerkt in haar bachelorproef). Dus hier is Michelle in een korte notendop. Motivatie is top of the charts Inspirerend voorbeeld voor medestudenten. Coach voor haar leerlingen Hulpvaardig Expert op het vlak van alle inhouden die moeten gegeven worden Leergierig Liefdevol karakter Energiek. Met andere woorden een mooie kandidate om te worden genomineerd voor deze award.”

Michelle heeft deze opleiding gedaan via de VDAB en heeft enorm afgezien. Ze verdient het om even extra in de bloemetjes gezet te worden voor al haar harde werk. 🙂

Creativiteit, out of the box denker en doener, harde werker, kunstzinnig. Op het keuzetraject Stof en Co maakt Michelle een prachtig kostuum geinspireerd op Rene Magritte. Op de presentatie werd dat ingeleid met een gedicht ‘De zee’ en een korte performance met een model. Heeft pallen om met haar ervaring in onderwijs en haar goesting in kunst iets met kunsteducatie aan te vangen, in buiten- of binnenland.

Genomineerd door:

  • Kristof Peckelbeen
  • Eline Schippers
  • Marian Lesage
  • Charlotte Van Hecke