Joseph is the most amazing, caring person. He deserves so much more in life. Always willing to help and have fun. Not only is he the funniest person, he dances incredibly AND is amazingly smart, professional and interested in learning more. He deserves every vote he’ll get and fingers crossed, he will win!

Joseph is een student die enorm hard werkt om er niet alleen zelf te komen, maar die ook anderen meeneemt over de eindstreep. Hij combineert het leren van de Nederlandse taal, met een studentenjob en zijn voltijdse studie aan KdG. Ondanks dat harde werk komt hij altijd met een stralende lach en een geweldige persoonlijkheid naar school. Bovenop dat drukke leven zat hij ook nog in de studentenraad, maakt hij tijd voor zijn vrienden en is hij er zelfs al in geslaagd een fulltime job te vinden voor na het afstuderen. Iemand waar veel mensen naar opkijken of iets van kunnen leren dus!

I am nominating him because he was he spokesperson of IBS and really put in the time and effort to make changes in favour of the IBS students.

Because I believe he deserves to win.